Michael Jackson - η πραγματική ιστορία (Μέρος 1)

Michael Jackson - η πραγματική ιστορία (Μέρος 1)



Ο Michael Jackson δεν θα πεθάνει ποτέ στο μυαλό των ανθρώπων που δεν έχουν ακούσει ποτέ για τον Michael Jackson, αλλά ποιος ξέρει τι θα κάνει; Θαυμάστε τον, αλλά και τους οπαδούς του, όμως στην πραγματική ζωή, είναι χωρίς σκλάβωση, δηλαδή, ο Michael Jackson πέθανε. "

1) Θα επιστρέψει;

Επίσημα, ο Μιχαήλ πέθανε στις 25 Ιουνίου 2009, θύμα καρδιοαναπνευστικής σύλληψης μετά από οξεία δηλητηρίαση ουσιών. Και επίσης για ένα ιατρικό λάθος, επειδή ήταν εκείνη την ημερομηνία και δεν έκανα τίποτε άλλο για να το σώσω όπως έπρεπε - δηλαδή, ήταν θάνατος κατά λάθος συνεχιζόμενης φαρμακευτικής αγωγής - "συνεχής χρήση ...."
Παρόλο που υπάρχουν σε απευθείας σύνδεση κοινότητες αφιερωμένες στη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων ότι ο θάνατος έχει πλαστογραφηθεί. Πιστεύουν ότι ο βασιλιάς του ποπ θα κάνει ακόμα μια θριαμβευτική επιστροφή, ωστόσο, ο βασιλιάς του ποπ είναι νεκρός. Η αλήθεια είναι αυτή και είναι δύσκολο να ακούσουμε όταν δεν θέλουμε να δεχτούμε.
2) Τα αποδεικτικά στοιχεία εξαφανίστηκαν - σύμφωνα με τις γνωστοποιήσεις:

Οι πρώτες θεωρίες εμφανίστηκαν με την εξαφάνιση των ηχογραφήσεων των κάμερων του σπιτιού του τραγουδιστή. Το σύστημα ξαναγράψει τις ταινίες κάθε 24 ώρες. Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες αντέγραψε μόνο τέσσερα λεπτά από το υλικό, το οποίο έδειξε την άφιξη του Μιχαήλ, γύρω στις 0:30. Το βίντεο των κρίσιμων στιγμών του θανάτου του δεν εμφανίστηκε ποτέ. Δεν εμφανίστηκε επειδή η ταινία αποδεικνύει τη δολοφονία του Michael Jackson επί τόπου, οπότε η ταινία καταστράφηκε εν μέρει από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το θάνατό του. (Μάικλ Τζάκσον - εκείνη την εποχή, ο τραγουδιστής ποπ αξίζει πιο νεκρός από ό, τι ζωντανός και γεμάτος χρέη για να πληρώσει, που επίσης πάσχει από σοβαρά προβλήματα υγείας)
3) Η καθυστέρηση του θανάτου
Η ομάδα διάσωσης ήθελε ήδη να τον κηρύξει νεκρό στο σπίτι του, αλλά ο γιατρός του, ο Conrad Murray, επέμεινε να τον πάει στο νοσοκομείο, όπου ο θάνατος είχε επίσημη επίδοση στις 2:26 μ.μ. Οι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι εκεί, το πτώμα θα είχε ανταλλαγεί με αυτό του καλλιτέχνη, ακόμα ζωντανό, για να εξαπατήσει τον θάνατο. Ωστόσο, το σώμα που τραβήχτηκε ήταν πράγματι του Michael Jackson, δυστυχώς, ήδη σκοτώθηκε από την αμέλεια του γιατρού του, που ακόμη, καταδικάστηκε από τον δικαστή.

Συνεχίστε την ανάγνωση κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:


Michael  Jackson - A verdadeira  história   (  parte 1 )

YOUTUBE:  


Comentários

Postagens mais visitadas deste blog

지진 2004년 12월 26일의 쓰나미가, 십년 완료된다

ማይክል ጃክሰን - እውነተኛው ታሪክ (ክፍል 1)

Մայքլ Ջեքսոնը `իրական պատմությունը (մաս 1)