Προφητείες (Προβλέψεις) για τον Ιούνιο του 2018

Προφητείες (Προβλέψεις) για τον Ιούνιο του 2018

(Τα όνειρα δεν είναι ο προορισμός)


1 - Το βαρύ το καλοκαίρι στην Ασία και μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην Ινδονησία, την Ιαπωνία, την Κίνα, την Ινδία, την Κορέα και πολλοί άνθρωποι και έντονη βροχόπτωση μπορεί να φτάσει σε αυτές τις χώρες με καταιγίδες, πλημμύρες και την καταστροφή?
2. - Ισχυρός σεισμός θα χτυπήσει τη Χιλή και μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά
3. - Πλημμύρες στην Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Γερμανία, τη Μολδαβία, την Ουγγαρία, την Κροατία, τη Βουλγαρία και άλλες χώρες? με πολλούς τραυματισμούς και άστεγους σε ορισμένες περιοχές της Ευρώπης.

4. - Αγγλία θα πληγεί από ισχυρούς ανέμους, ισχυρή ανεμοστρόβιλος, καταστρέφοντας μερικά σημεία .com πλημμύρες και τα τσουνάμι? Και μια πιθανή τρομοκρατική επίθεση θα κλονίσει τη χώρα.

5. - Σεισμός 7. 0 μπορεί να χτυπήσει την Ιαπωνία, προκαλώντας σοβαρές ζημιές. και μπορεί ακόμα να έχει έναν τροπικό κυκλώνα, με θανάτους και ζημιές.
 Υπάρχουν δυνατότητες ενός μεγάλου σεισμού των 8,0 έως 9,0 στις 21 Ιουνίου, 2018 (αν δεν συμβεί εκείνη τη στιγμή - τότε μπορούμε να πούμε ότι θα είναι η περίοδος 2018-2022 - η οποία είναι αναπόφευκτη σε αυτή την ημερομηνία γραμμένο με γράμματα που έχουν ήδη αποστέλλονται στις ιαπωνικές αρχές και σε ορισμένα πανεπιστήμια) · Επίσης, δεν εμποδίζει το να είναι σε μικρότερη ένταση.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να έχετε πρόσβαση στα επιστολή που έχετε στείλει












Comentários

Postagens mais visitadas deste blog

지진 2004년 12월 26일의 쓰나미가, 십년 완료된다

ማይክል ጃክሰን - እውነተኛው ታሪክ (ክፍል 1)

Մայքլ Ջեքսոնը `իրական պատմությունը (մաս 1)